Spät na zoznam článkov

Zdravie bez lepku, laktózy či rafinovaného cukru

„Snívať nechajte druhých, svoje sny začnite žiť s Bistrom Sunshine.“

Zdravie bez lepku, laktózy či rafinovaného cukru

Už viac ako 5 rokov ponúkame v Bistre Sunshine zdravé obedy z čerstvých a kvalitných surovín ochutené bylinkami či koreninami z celého sveta. A nie len to. Jedlá bez lepku, laktózy, všeobecne živočísnych výrobkov či rafinovaného cukru a zbytočných konzervantov sú v našom menu na dennej báze.

A prečo to tak je?

Jedným z dôvodov je aj stúpajúci počet civilizačných chorôb či rôznych intolerancií, s ktorými sa stretávame denno denne aj u našich zákazníkov. Takéto choroby či aj obyčajné potrebné obmedzenia v stravovaním, môžu človeka vyviesť z rovnováhy a narušiť pokojný život. My si však z takýchto obmedzení nič nerobíme. Život totiž môže nabrať oveľa lepší smer, keď sa postaráme o to, čo vkladáme do našich úst. A keď v iných reštauráciách môžu byť takéto obmedzenia surovín výzvou, u nás sú našou súčasťou už roky a ani si niekedy neuvedomujeme, aké výnimočné je naše Bistro Sunshine aj s našou špeciálne zdravou ponukou. 

Druhým dôvodom je naše presvedčenie, náš zámer a radosť ponúkať vám to najzdravšie z našej kuchyne. 

Preto si príďte odlahčiť aj toto leto vaše trávenie či telá od zbytočných nezdravých nahromadených tukov či jednoducho upraviť a vylepšiť vaše stravovacie návyky a zamilujte sa s nami do rastlinných jedál plných chutí, zamilujte sa s nami do nášho Bistra Sunshine.