Spät na zoznam článkov

Odmenou za vďaku a vieru je ZÁZRAK

My tento zázrak žijeme denno denne.

Odmenou za vďaku a vieru je ZÁZRAK

Ako v každom podnikaní aj u nás v Bistre Sunshine to nieje vždy ružové. Dni bývajú aj veľmi náročné, sú výzvou, ale zároveň odpoveďou na dnešnú situáciu vo svete. Pretože tak ako chceme, aby vyzeral svet okolo nás, musí vyzerať ten náš vlastný. A vtedy odmenou za vďaku a vieru je ZÁZRAK.

My tento zázrak žijeme denno denne. Prichádza vo forme najlepších kolegov, ktorí vás podržia aj v ťažkých situáciách a pracujú s láskou a vďakou.
Prichádza aj vo forme neznámych ľudí, ktorí sa stali zo dňa na deň našimi zákazníkmi a priateľmi. Sú to ľudia, ktorí sa nám natoľko otvorili, že sme si vytvorili určitý vzťah a prežívame s nimi ich svet. Počúvame ich príbehy, smejeme sa aj plačeme. A to doslovne. Z cudzích ľudí sa stali vzácny priatelia. Obracajú sa na nás s prosbami o radu a pomoc pri zmene stravovacích návykov či jednoducho s otázkami ohľadom výživy, ale aj s ich radosťami či starosťami. Toto je zadosťučinenie pre všetku tvrdú prácu, ktorú sme vynaložili, aby sa Bistro Sunshine dostalo na výslnie a mohlo slúžiť ľuďom, ktorí ho potrebujú a ocenia zdravie svojej rodiny, ale hlavne to svoje.

 


Pocit vďaky prináša do života úspech, naopak, nevďačnosť nám úspech berie.

Toto nie sú žiadne známe výroky. Sú to naše skúsenosti a my sme vďačné, že aj vďaka vám môžeme túto vďaku cítiť. Každý deň nám pripomínate prečo je Bistro Sunshine tak dôležité a prečo je potrebné vydržať aj v tých ťažších chvíľach.
Ďakujeme milí kolegovia, ďakujeme milí naši zákazníci. Nič viac sme si priať nemohli🙏