Spät na zoznam článkov

Malý veľký zázrak, Konopa siata

Superpotravina, ktorá lieči. Konopa siata je jednoročná bylina výnimočná svojím zložením a mimoriadna svojimi priaznivými účinkami na zdravie nášho organizmu.

Malý veľký zázrak, Konopa siata

V Bistre Sunshine kladieme dôraz na kvalitu potravín, s ktorými pracujeme. Každý dodávateľ, ktorý prispeje tou svojou troškou k tvorbe našich zdravých a chutných obedov, je pre nás veľmi dôležitý. O to viac sme sa potešili spolupráci so spoločnosťou Cannavita a zaradili ich výrobky do predaja či dokonca využili v našich jedlách. 

Konopa siata je jednoročná bylina výnimočná svojím zložením a mimoriadna svojimi priaznivými účinkami na zdravie nášho organizmu. Je to taký malý zázrak, ktorý v dnešnej dobe dostal prívlastok SUPERPOTRAVINA, práve pre svoj obsah vitamínov, minerálov a kompletných aminokyselín vrátane takzvaných esenciálnych nenasýtených mastných kyselín, ktoré si telo nevie samo vytvoriť. Konopa siata pôsobí na imunitu organizmuprotizápalovo, preventívne proti srdcovo-cievnym ochoreniam, ale prispieva aj k upokojeniu a uvoľneniu nervovej sústavy. 

 

 

A tipy od nás?

Pridajte si semienka Konope siatej do svojich ranných smoothie, ale aj kaší, posypte si svoju dennú dávku obylniny či dodajte šmrnc večerným šalátom. Olej je vynikajúci práve v studenej kuchyni a pre svoju jemnú výnimočnú chuť dodá jedlu nový zážitok a vám pocit, že ste urobili aj v tento deň niečo viac pre svoje zdravie.

Mali by ste záujem vyskúšať účinky čajov, semienok či oleja z Konope siatej? Príďte ku nám do Bistra Sunshina, máme pre vás pripravenú celú novú zásobu výrobkov a chuť vám o nich porozprávať:)

Tešíme sa na vás