Spät na zoznam článkov

Jarný detox

Zbavením sa toxínov sa nám upravuje a zlepšuje trávenie, psychický aj fyzický stav tela a zároveň môže dôjsť aj k úprave hmotnosti

Jarný detox

Ranné vtáčie ódy na úžasnú vôňu jari, prvé puky vykúkajúce zo zeme ako predzvesť nového začiatku či stromy, ktoré rozprestierajú svoje konáre a pučia jedna radosť. Príroda sa pomaly prebúdza a s týmito znameniami prichádza aj ideálne obdobie na očistu nášho organizmu od škodlivých, nahromadených látok. Ak by sme počúvali naše telo, zistili by sme, že si takýto detox priam žiada.
Zbavením sa toxínov sa nám upravuje a zlepšuje trávenie, psychický aj fyzický stav tela a zároveň môže dôjsť aj k úprave hmotnosti, čo však nieje prioritou v tomto prípade.

 

A čo je pri detoxikácii tela tak dôležité? Kvalitná rastlinná strava, slniečko, čistý vzduch, pohyb, ale aj dostatok spánku či pitný režim nám zaručia ideálne podmienky k očiste tela a nabraniu novej energie, ktorá nám na jar veľa krát chýba.

V Bistre Sunshine v tomto období pridávame do jedál viac zelených potravín, bylín, superpotravín či korenín, ktoré pomáhajú telo prečistiť a tak pomôcť na ceste za zdravím.

TIP Bistra Sunshine: Raňajkujte toto obdobie ovocie, obedujte s nami a na večeru si pripravte jednoduchý šalát, prípadne si taký zakúpte u nás a rozmaznávajte svoje telo tak celý deň. Popíjajte na ráno teplú vodu s kurkumou v kombinácii so štipkou čierneho korenia a cez deň si zalejte vriacou vodou nové výhonky žihlavy. Vaše telo sa vám odvdačí. 

Poďte do toho s nami a užite si jar plnohodnotne a na plné obrátky. Urobte pre seba to najlepšie.