Spät na zoznam článkov

Jarné blues

Všetko je o postoji v nás.

Jarné blues

Jar je obdobie prebúdzania. Tvorivé obdobie úžasných zmien. Priaznivý čas na očistu, plánovanie, ale aj realizáciu svojich myšlienok. Všetko akoby naberá na obrátkach, srší energiou. Tá naša energia môže však miestami pokrivkávať. Cítite to miestami aj vy podobne? 

Jar nám dáva úžasný priestor na naštartovanie nášho tela po dlhom zimnom spánku, kedy zaobalenie bolo výhodou a nečinnosť bola naším komfortom. Teraz sa môžeme rozhýbať. Zhodiť prebytočné kilá, ktoré nás tak úžasne ohrievali cez chladivé dni. Môžeme si užívať spev vtákov od skorého rána, voňavý vzduch po rozkvitnutých orgovánoch, ale aj novú chuť do života, ktorá prichádza vďaka slnečným lúčom, ktoré nás denne začínajú štekliť.

Všetko je o postoji v nás. 

Preto keď na vás príde jarná únava, oddýchnite si, ale zároveň vedzte, že dokážete obrátiť svoju pozornosť na to pozitívne. Vyťažiť z týchto zmien čo najviac a hlavne dokážete urobiť niečo pre seba. A teda: 

1. Obráťte pozornosť na to pozitívne. Hladajte vo všetkom to krásne.

2. Doprajte si odpočinok, ale aj pohyb, čestvý vzduch a veľa slnečných lúčov.

3. Dodajte svojmu telu čerstvé a zdravé jedlá, nech má z čoho čerpať všetkú potrebnú energiu. Rastlinné jedlá sú úžasným spôsobom ako telu odľahčiť a zároveň si vychutnať jar aj na svojom stole.

4. Flašku do ruky a správny pitný režim dodržíte oveľa ľahšie

5. Očistite telo od nečistôt a život bude hneď krajší

 

Nech vám jar prináša kopec energie a dobrej nálady