Spät na zoznam článkov

Bláznivý apríl

Bláznivo sa zamilujte do jari a vášho rozhodnutia zobudiť telo po dlhej zime🙏

Bláznivý apríl

Bláznivé počasie, dlhšie dni a úžasné západy slnka. Rozkvitnuté stromy a zeleň, jemná omamná vôňa a spev vtákov všade navôkol. Príroda vie ako sa prebúdzať.

Poďte si takto užiť jar aj vy. Poďte si vychutnať zobúdzanie po zime a doprajte telu to najlepšie, najčerstvejšie a najvoňavejsie. Pretože čo zasejete to budete aj žať. Urobte tento mesiac jedno z najlepších rozhodnutí. Alebo rovno štyri:


1. VENUJTE SI ČAS PRE SEBA a spravte niečo pre svoje telo. Peši do práce či cez víkendy na bicykel? 10 min cvičenia denne či 15 min strečingu? Kedy ste naposledy robili sviečku či skúšali výdrž v predklone? Užite si vaše telo a pretiahnite kosti. Zatancujte si doma na obľúbenú pesničku a sledujte ako sa prebúdza aj to vaše telo.


2. DOPRAJTE SI VÝNIMOČNE CHUTNÉ A ZDRAVÉ JEDLÁ plné čerstvých bylín a nových chutí. Pridajte si do jedál denne niečo zelené, niečo čerstvé, chrumkavé ale aj niečo nové, nepoznané či niečo extra zdravé. Nahraďte každý večer ťažko stráviteľné jedlá ľahkými šalátmi. Rozmaznávajte sa obedmi z Bistra Sunshine, ale aj cez víkendy vymyslite niečo zdravé a ľahké a venujte svoj čas aktivitám vďaka ktorým si užijete krásnu jar.


3. DOVOĽTE SI ODDÝCHNUŤ a načerpajte tak novú silu pred letom. Vypnite telku a otvorte príjemnú knihu. Strávte s partnerom či rodinou krásny večer rozprávaním o vašom detstve a prezeraním si fotografií. Ale hlavne, choďte do postele skoro a nastavte si budík o niečo skôr. Ráno si užijete viac a budete vyspatý, pozitívne naladený a plný sily.


4. DÝCHAJTE ZHLBOKA. Otvorte si okná či vyjdite každý večer na prechádzku a užite si nádherný západ slnka. Dýchajte zhlboka a precíťte jar a jej vône. Možno uvidíte ako nám behajú po levických sídliskách zajace, stretnete po dlhom čase priateľov, ktorých ste nevideli už roky, či si jednoducho spríjemníte podvečer na čerstvom vzduchu. Ale hlavne si prekrvíte telo a naberiete novú energiu. Vidíme sa večer v uliciach🙏🥰


Bláznivo sa zamilujte do jari a vášho rozhodnutia zobudiť telo po dlhej zime. Poďte do toho s nami🙏